nike react element 55 blauw

Post your videos, screenshots and any other creations not related to modding here
Post Reply
vi140v6f
Posts: 3
Joined: Mon Oct 11, 2021 4:09 am

nike react element 55 blauw

Post by vi140v6f » Mon Oct 11, 2021 4:28 am

Nike's nieuwste model komt naar Above The Clouds. De React Element 55 is gemaakt met een ultra ademend bovenwerk van mesh met zichtbare nike schoenen naden en veterlussen, een aanzienlijk grote Nike Swoosh en als klap op de vuurpijl Nikes nieuwste buitenzoolcomposiet React. Het is licht, zacht en veerkrachtig met zichtbare knobbeltjes voor extra tractie en stabiliteit.

Nike's React Element 55-silhouet is een alternatieve kijk op de razend populaire React Element 87 zonder een bovenwerk van TPE. De semi-doorschijnende 100% authentiek look verwisselen voor een meer traditionele mesh. Met dezelfde aangesloten REACT-dempingszool als de 87, heeft de 55 nog steeds dezelfde gerespecteerde esthetiek. Runner-tech constructie geeft zacht, lichtgewicht comfort aan een sneaker die materialen met gemengde afwerking op veerkrachtig Nike React-schuim van teen tot hiel zet.

Terwijl de zomer bijna voorbij is, wordt de Nike React Element 55 geïntroduceerd in een frisse "White/University Gold" colorway voor een van de nike react element 55 blauw volgende variaties. Het model heeft een fris wit bovenwerk van textiel met tonale suède overlays en contrasteert overal met zwarte accenten, terwijl het hoogtepunt University Gold is aangebracht op de tong, stiksels over de hiel en Swooshes aan de zijkanten.

Elk van deze wordt geleverd met standaardfuncties voor deze schoen. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van textiel en synthetische nieuwste nike schoenen elementen. De esthetiek is geïnspireerd op vintage Nike hardlopers, zoals de Internationalist. De unieke look van de tussenzool strekt zich uit tot aan de buitenzool. Dit resulteert in een pod-achtig tractiepatroon. Ten slotte bedekt React-schuim over de hele lengte het dempende aspect.

https://www.waardefoot.com/Post Reply