adidas stan smith sort

Post your videos, screenshots and any other creations not related to modding here
Post Reply
humvfbwf
Posts: 3
Joined: Sat Oct 09, 2021 6:34 am

adidas stan smith sort

Post by humvfbwf » Sat Oct 09, 2021 6:39 am

Image
Tidløs appel. Ubesværet stil. Daglig alsidighed. I over 50 år og tællende har adidas sko dame adidas Stan Smith Shoes fortsat holdt deres plads som et ikon. Dette par viser et nyt redesign som en del af adidas 'forpligtelse til kun at bruge genanvendt polyester i 2024. Desuden har de en ydersål i gummiaffald, der tilføjer den klassiske stil.

Deres grundlæggende farveskema, med en ren overdel, matcher næsten ethvert outfit, Bevægelseskontrol mens de forbliver stilfulde til fods. Overdelen bryder op i perforeringer i samme stil som det legendariske adidas tre -stribet logo. Med deres enkle, gør-det-alt-styling er disse spark en god tilføjelse til enhver skoelskers samling.

Set i bakspejlet er det let at se hvorfor. Den originale Adidas Stan Smith er et vigtigt par sneakers, som alle syntes at have sportet i sin storhedstid i 80'erne og 90'erne. Et par Stans kan ses overalt, fra gaderne til activityhoo domstolene. Ankomsten til det nye årtusinde oplevede imidlertid gradvist de ikoniske sneakers, der blev båret af influencers i modebranchen, og derved øget appellen endnu mere.

Den første Stan Smith tennissneaker blev udgivet i 1971 og har siden da vundet stor popularitet og er i dag en sand gade-stillegende. Skoen fik en ren hvid farve og adidas sko tilbud en sort mærke detalje på hælen. Overdelen er lavet af læder og viser sportsskoens flotte kvalitet. De perforerede 3-Stripes er naturligvis en del af skoen og repræsenterer mærket på den bedste måde.

https://www.activityhoo.com/candymika
Posts: 73
Joined: Thu May 20, 2021 8:37 am

Re: adidas stan smith sort

Post by candymika » Fri Oct 15, 2021 4:48 am

Good website! I truly love how it is easy on my eyes it is. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. geometry dash

Post Reply