Nike Air Zoom Victory Tour

Latest important news and announcements are here !
Post Reply
Johnonsmith
Posts: 4
Joined: Thu Sep 17, 2020 3:32 am

Nike Air Zoom Victory Tour

Post by Johnonsmith » Thu Sep 17, 2020 3:39 am

Cactus Plant Loppemarked kommer tilbake med et nytt Nike Air Force 1-samarbeid. Det som resulterer er en ren hvit-på-hvit estetikk med klumpete 'SUNSHINE' brevpaneler hentet rett fra den klassiske basketballsilhouetten, Nike Air More Uptempo. Det er en lignende stil som Supreme sitt 2017-samarbeid, men tonet ned takket være en monokromatisk renslighet. Nike har gitt ut det offisielle bildet, og med det er nike sko salg norge noen bemerkelsesverdige detaljer. Mens det meste av buzz har omgitt Cactus Plant Loppemarked x Nike Dunk Lows som angivelig har vært i arbeid i ganske lang tid, har merket hatt en vanskelig tid med å toppe sitt VaporMax 2019-samarbeid.

adidas ‘klassiske NMD R1 har fått en frisk Oreo-inspirert fargevalg, som gir liv i den formtilpassede formen med skarpe“ Core Black / Footwear White ”nyanser. Denne utgivelsen kommer en måned etter at den tyske sportsklærgiganten forestilte seg en gradientkledd monokromatisk fargebane. Konstruert med intrikate Primeknit-vevinger, adidas joggesko nmd har silhuetten sømløse overdeler som gir glatte kontrastoverlegg. Skarpe hvite rør er plassert langs kanten av kragen, etterfulgt av en tonal Trefoil-logo øverst på tungen. Adidas 'Three Stripes-motiv som spretter ut fra den svarte kroppen, er i blanke belegg som gir skoen ekstra konsistens. Videre vikles en frosthvit stripe med gjentatte “adidas” -merker rundt den nederste delen av skoen, mot den optimaliserte, helt svarte BOOST-mellomsålen.

Nike og Jordan Brand Golf "No Denim Tillatt" -pakke spenner over Air Jordan XI Low Golf, Nike Air Max 1 Golf, Nike React Vapor 2, Nike Roshe G, Nike Tour Premiere og Nike Air Zoom Victory Tour. Overdelene i https://www.notrailshop.com/nike denim er en tunge-i-kinn tilbakevisning til tradisjonelle kurskoder. Nettstedet til årets tredje store er representert med et mønster trukket fra villblomster i Sentral-California på tallerkenen og innersålen. To symboler brukes til å stemple skoene i tid og sted: en bølge for vertsbanens kystmiljø og et hundreårssymbol som markerer 100-årsjubileet for vertskurset.

ImagePost Reply